Appartement voor 4 personen "The Old Millhouse"

Familiehuis "Benboverijssel"

Ons familiehuis Benboverijssel, eerder bekend als de "the old mill house", is een oer-gezellig en knus gastenverblijf voor 2 tot 4  personen.

Op de begane grond is een keuken met inductie kookplaat, pannen, serviesgoed, bestek, glaswerk en linnengoed en de eetgelegenheid. De keuken beschikt over een vaatwasser, een grote koelkast met twee diepvriesvakken en een magnetron.

Ook de douche en toilet bevinden zich op de begane grond.

Op de eerste verdieping zijn er de twee open slaapgedeeltes, elk met 2 éénpersoons boxsprings. In het midden van de slaapgedeeltes bevindt zich de zitruimte.

TV en Wifi is (gratis) aanwezig.

Een ruime binnentuin voor het buitengenot met stoelen, banken en picknicktafel.

Bij de ingang is een overkapping waar je de eigen meegebracht fietsen kunt plaatsen en waar voorziening is voor het opladen van een elektrische fiets.

Een eigen ingang met eigen sleutel, wat je jouw verdiende vrijheid biedt. 

Op de parkeerplaats naast het pand is het vrij (en gratis) parkeren. 

De prijs is 175 euro per overnachting tot maximaal 4 personen.

Wij werken aan een omgeving waar je SAMEN kunt genieten

Voel je van harte welkom in onze groeps en gezins accommedatie.  
Nu in de huidige "Coronatijd" als familiehuis beschikbaar gesteld!

Wie zijn wij? 

Wij zijn een enthousiast echtpaar dat u graag adviseert en helpt om je helemaal happy te voelen. We doen dit leuke werk al weer 15 jaar en zijn blij met onze gasten. Ons werk is ook onze hobby dus u doet ons niets te kort als er vragen zijn. Voel je op je gemak bij ons en je krijgt altijd een gastvrij antwoord.

We zitten direct aan het centrum van Haaksbergen (200m) waar volop goede restaurants, cafés en cafetaria's aanwezig zijn in het winkelcentrum. 

Gesproken talen: Afrikaans, Duits, Engels, Nederlands